35 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
27-2-2021 17:42:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Afgelopen week hier een nieuwe Peugeot 308 gekocht. De oude auto ingeleverd en een goed bedrag terug gekregen. De eigenaar van het bedrijf heeft ons uitstekend geholpen en goed uitleg gegeven. Het bedrijf is zeker een aanrader!!

Onze reactie:
Beste John, Bedankt voor je mooie review! Het genoegen was geheel wederzijds, ik wens jullie nogmaals heel veel plezier van jullie nieuwe auto!
19-1-2021 10:35:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Heel goed geholpen, vanaf eerste contact alles netjes en correct. Onze oude auto hebben we hier tevens in kunnen ruilen voor een goede prijs en de nieuwe auto is fantastisch! Wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanraden!

Onze reactie:
Beste Nicole, Bedankt voor jou mooie review en wij wensen jullie nogmaals heel veel plezier van jullie nieuwe auto!
28-11-2020 20:26:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Prijs/kwaliteit
10
Goed en zeer vriendelijk geholpen! Ik ben nu trotse bezitter van een hele mooie Mini! Inruil van de oude mini was geen probleem en een goede scherpe prijs voor gekregen. Op naam zetten en vrijwaren ging ook allemaal zonder probleem. Zelfs in de avonduren nam hij nog de tijd voor me! Hele aardige eigenaar die echt de tijd voor je neemt en je goed helpt!

Onze reactie:
Beste Aries, Bedankt voor je mooie review en fijn te horen dat je zo tevreden bent over ons bedrijf en onze service! Nogmaals heel veel plezier van je nieuwe MINI, een mooie upgrade waar je hard voor gewerkt hebt!
28-11-2020 14:34:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Gisteren hier onze nieuwe peugeot gekocht. Wat een goede service wij zijn heel blij. Bedankt Jarno!

Onze reactie:
Beste Rowan en Ferdi, Graag gedaan! Leuk dat jullie onze service zo fijn hebben ervaren en nogmaals heel veel plezier van jullie prachtige nieuwe Peugeot!
15-11-2020 20:07:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Beste Jarno , Heel erg bedankt nogmaals voor een top service en meedenken voor een super mooie auto voor me meisje als verjaardagskado! Ze is er super blij mee en ik ook! Top kwaliteit en zeker een bedrijf om aan te raden. Groetjes Djawed

Onze reactie:
Beste Djawed, Heel graag gedaan, leuk dat alles uiteindelijk na alle inspanningen van beide kanten helemaal is gelukt en je vrouw echt verrast was! Nogmaals heel veel plezier van deze unieke auto, dat gaat zonder twijfel goedkomen!
9-11-2020 19:43:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Afgelopen week hier een Peugeot gekocht. Jarno gaf ons een goed en betrouwbaar gevoel. Alles wat je leest klopt! Auto stond er prima bij en wij konden deze rustig en op ons gemak bekijken. Nog een proefrit gemaakt en de auto direct gekocht en meegenomen. Scherpe prijs, goede koffie en een prettig gesprek maakte het voor ons af. Prima adres om is te gaan kijken dus ????

Onze reactie:
Beste Rene, Vriendelijk bedankt voor deze mooie woorden! Het was inderdaad een zeer prettig gesprek en we zijn blij dat jullie zo tevreden zijn. Nogmaals heel veel rijplezier voor jullie beiden met jullie nieuwe Peugeot!
22-10-2020 16:36:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
De eigenaar, Jarno. Is zeer vriendelijk, betrouwbaar en kundig. We zijn erg tevreden met de mini. We werden na een afspraak gemaakt te hebben uitermate goed ontvangen. Hebben onze auto tegen marktconforme prijs kunnen inruilen. De gekocht auto voldoet geheel aan onze verwachting en rijdt heerlijk.

Onze reactie:
Beste Dennis, Vriendelijk dank voor je fraaie review, jullie moesten er even op wachten maar uiteindelijk heb je dan ook wat! Nogmaals heel veel plezier van de MINI!
10-10-2020 10:23:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Na lang zoeken uiteindelijk hier onze nieuwe auto gevonden. We moesten er een behoorlijke afstand voor rijden maar dit is het achteraf meer dan waard geweest. Super geholpen en na de proefrit konden we de auto direct meenemen dat scheelde voor ons weer een rit. Bedankt voor de goede service en veel succes nog verder!

Onze reactie:
Beste Roos, Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn! Jullie ook bedankt en nogmaals heel veel plezier met jullie nieuwe auto!
8-9-2020 19:05:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Fijn autobedrijf. Jarno zorgt voor een snelle afhandeling bij de verkoop. Goede communicatie. Zou er zo weer een auto halen.

Onze reactie:
Beste heer en mevrouw De Ruijter, Vriendelijk dank voor deze mooie beoordeling over ons bedrijf en dienstverlening. Nogmaals heel veel rijplezier gewenst en uiteraard bent u ook voor de volgende auto weer van harte welkom bij ons!
12-8-2020 15:20:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Mooie auto en goed en snel geholpen, prijs kwaliteit meer dan prima.

Onze reactie:
Beste Mitchel, Bedankt voor je review! Nogmaals heel veel plezier van je nieuwe auto!
8-8-2020 09:52:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Was even zoeken maar aangenaam verrast door de netheid en deskundigheid van dit leuke bedrijf! Goed geholpen en duidelijk wat er allemaal mogelijk is bij aankoop via dit bedrijf.

Onze reactie:
Beste Monique, Bedankt voor deze fraaie review. Goed te horen dat je tevreden bent over ons bedrijf en manier van werken. Veel plezier van je nieuwe auto en geniet van dat mooie open dak!
20-6-2020 22:10:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goed geholpen en een eerlijk verhaal!

Onze reactie:
Hoi Rens, Bedankt voor jou review, goed te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening en manier van werken. Nogmaals veel rijplezier gewenst!
13-6-2020 16:07:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Voor onze zoon een hele leuke auto gekocht. Goed geholpen en Jarno nam alle tijd voor ons, nogmaals bedankt voor de fijne service!

Onze reactie:
Geachte heer en mevrouw Noordam, Hartelijk dank voor uw fraaie review. Nogmaals heel veel rijplezier gewenst aan uw zoon met zijn nieuwe auto!
29-4-2020 10:34:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Superfijn geholpen, erg vriendelijk en duidelijk wat er allemaal kan. Jarno bedankt voor alle aandacht en tijd en veel succes!

Onze reactie:
Beste Maas, Heel erg graag gedaan en jij bedankt voor je vertrouwen. We zien je graag binnen een aantal jaar weer terug voor je volgende nieuwe auto!
13-4-2020 11:00:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Prima bedrijf en mooie auto gekocht!

Onze reactie:
Beste Joey, Bedankt voor je credits en veel plezier van je nieuwe auto!
2-2-2020 16:18:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Prima service goed geholpen en een goede auto gevonden. Nette inruil voor mijn audu A3

Onze reactie:
Beste heer Van de Graaf, Beste Martin, Vriendelijk bedankt voor uw fraaie review. Nogmaals heel veel plezier van uw nieuwe Audi!
25-1-2020 14:12:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Gewoon goed geholpen en hele nette auto's. Content met manier van verkopen en duidelijkheid met betrekking tot de onderhoudshistorie etc

Onze reactie:
Beste heer Blok, Hartelijk dank voor uw review en goed te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen. Veel plezier met uw nieuwe auto en veilige kilometers toegewenst!
4-1-2020 15:55:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Wij zijn het nieuwe jaar goed begonnen met een hele mooie nieuwe auto waar we heel erg blij mee zijn. Zijn goed geholpen en konden de auto meteen meenemen wat erg fijn was!

Onze reactie:
Beste heer en mevrouw Kerstens, Inderdaad heel erg leuk dat u dit nieuwe jaar als allereerste een auto bij ons gekocht heeft! Wij wensen u nogmaals heel veel veilige kilometers toe en vooral heel veel rijplezier.
25-12-2019 21:30:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Fijn geholpen en echt kennis van zaken! Zeer tevreden en kunnen niet anders zeggen dan dat wij hier graag nog eens terug komen.

Onze reactie:
Beste Fleur en Martijn, Bedankt voor jullie fraaie review en heel erg fijn om te horen dat jullie naar alle tevredenheid zijn geholpen! Jullie zijn uiteraard van harte welkom wanneer jullie weer eens in de buurt zijn ;)
23-11-2019 13:56:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer professioneel en meedenkend, heeft ons geholpen met de auto die wij nodig hadden. Wij gaven onze wensen en hij regelde de perfecte auto

Onze reactie:
Beste Rolf, Bedankt voor je review en again heel veel fijne kilometers met jullie eerste echte eigen auto!
15-11-2019 16:43:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vooraf goed geïnformeerd aangezien wij niet uit de buurt kwamen, alle informatie klopte en wij zijn hier heel goed geholpen. De prijs maar ook zeer zeker de goede en ongedwongen service heeft voor ons de keuze voor dit bedrijf zeer eenvoudig gemaakt en was de lange rit meer dan waard.

Onze reactie:
Beste Jos en Marijke, Bedankt voor jullie fraaie review! Nogmaals heel veel rijplezier en heel veel plezier met al jullie leuke plannen voor de toekomst!
22-10-2019 16:00:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heel goed geholpen en meegedacht met onze wensen. Wij komen hier zeker terug als we ooit weer wat anders willen!

Onze reactie:
Beste Paul, Hartelijk bedankt voor je fraaie review en we wensen jullie nogmaals heel veel rijplezier toe!
26-9-2019 20:58:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Werkelijk top! Mooie auto's, super geholpen en hele aardige verkoper.

Onze reactie:
Beste Machteld, Leuk te horen dat je zo tevreden bent over ons én onze mooie auto's, dat vinden wij natuurlijk ook ;) Jij nogmaals heel veel plezier van jou hele mooie nieuwe auto!
20-9-2019 15:17:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Really good service, great cars and I would definitly recommend this company if you considder buying a new car. Good job, keep up te Good work and thanks again for all your help!

Onze reactie:
Hi Anwar, Thank you very much for your nice words. Again we wish you very much fun driving your new car!
2-9-2019 10:17:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Mooi En net bedrijf, zeer klantvriendelijk geholpen en konden onze auto ook in ruilen. Top auto bedrijf met zeer mooie en nette auto's. Als we weer een nieuwe willen kopen komen we zeker hier terug

Onze reactie:
Bedankt Jimmy en Debbie, nogmaals heel veel plezier van de allerdikste Seat van de omgeving! Tot snel!
6-8-2019 11:22:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Zeer goed geholpen, er werd alle tijd genomen en zeer, zeer transparant. Prima bedrijf, enthousiaste ondernemer, zou ik absoluut aan iedereen aan willen raden.

Onze reactie:
Beste Henk, Bedankt voor uw fraaie reactie en aanraden! Wij wensen u nogmaals heel veel fijne en veilige kilometers toe met uw nieuwe auto.
10-7-2019 21:25:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Fijn en prettig bedrijf . Netjes en deskundig geholpen , snelle service Ga zo door Jarno Een echte aanbeveler. Zeer tevreden met onze mooie audi a3 limousine. ????

Onze reactie:
Beste Fred, bedankt voor je fraaie review. Heel veel plezier met jullie nieuwe Audi maar dat gaat ongetwijfeld goedkomen! Tot snel!
24-6-2019 12:46:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij hebben een hele mooie polo gekocht hier, deze was ingeruild en konden we voor aan handelsprijs overnemen. We kregen zelfs een nieuwe apk en de auto kwam daar zonder opmerkingen doorheen, dus we kunnen er weer even tegen en zijn erg blij met onze auto.

Onze reactie:
Beste heer en mevrouw Verbeek, wij kwamen inderdaad op het juiste moment in contact. Goed om te horen dat u zo tevreden bent over ons én uw nieuwe auto! Bedankt voor het fraaie rapportcijfer, daar kunnen wij weer mee thuis komen ;)
20-6-2019 11:28:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Bedrijf met keurige auto's, doordat ze niet in een luxe showroom zitten zijn de prijzen zeer scherp. Zit in een zeer nette bedrijfshal waar de meeste auto's binnen staan, dus je kunt ze goed en op je gemak bekijken. Je ziet aan alles dat de verkoper verstand van zaken heeft en hij is zeer transparant wat betreft zijn auto's. De meeste auto's komen bij hem rechtstreeks bij de merkdealer of van de leasemaatschappij vandaan, dit geeft veel zekerheid voor wat je daar koopt. Alle onderhoudshistorie was keurig beschikbaar. Wij zouden dit bedrijf absoluut aanraden, klein en persoonlijk en alle afspraken komen ze na.

Onze reactie:
Geachte heer Verhoef, hartelijk dank voor uw recensie. Goed te horen dat voor u alles naar verwachting is verlopen en u tevreden bent over onze service en dienstverlening. Wij wensen u nogmaals veel veilige kilometers en veel rijplezier toe.
14-6-2019 10:33:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij hebben onze auto hier online gekocht omdat wij niet uit de buurt kwamen. Alle informatie die wij opgevraagd hebben klopte, sommige gemelde gebruikersschades welke door de verkoper vermeld werden hadden wij niet eens gezien als we het niet wisten. We waren dus aangenaam verrast en kunnen niet anders zeggen dan een dikke 10!

Onze reactie:
Beste Nathan, goed om te horen. Altijd fijn als we de verwachting hebben kunnen overtreffen! Bedankt voor deze fraaie review en nogmaals veel fijne kilometers gewenst.
7-6-2019 17:07:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Leuk en persoonlijk, heel fijn geholpen en er werd alle tijd voor ons genomen. Jarno bedankt voor jou fijne service!

Onze reactie:
Beste Nora, heel erg graag gedaan. Bedankt voor jou complimenten. Veel plezier met je aanstaande roadtrip ;)
4-6-2019 12:19:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Heel erg leuk geholpen! Ga zo door! groetjes Marieke

Onze reactie:
Beste Marieke, bedankt voor je leuke reactie! Fijn om te horen dat je leuk bent geholpen, het was ook nog eens erg gezellig. Heel veel fijne kilometers en wellicht tot snel!
18-5-2019 12:14:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Goed geholpen, afspraken nagekomen. Fijn bedrijf.

Onze reactie:
Beste Thomas, fijn om te horen dat we je goed geholpen hebben. We zien je graag nog eens verschijnen en nogmaals heel veel plezier van je nieuwe auto!
29-4-2019 14:58:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Leuk bedrijf met veel ervaring en vakkundigheid! Zeer blij met onze nieuwe auto (BMW) en wil Autobaas dan ook zeker aanbevelen!

Onze reactie:
Beste Tom, bedankt voor je leuke en positieve reactie. Nogmaals heel veel 'Freude am Fahren' en veel rijplezier gewenst!
25-4-2019 09:53:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vorige maand onze eerste mini hier gekocht en wat zijn we hier leuk en goed geholpen! Dat was bij vorige garages wel eens anders.. Nog steeds heel erg blij mee en komen zeker terug!

Onze reactie:
Beste Tess, bedankt voor het delen van jullie ervaring. Wat leuk dat jullie nog steeds zo tevreden zijn! Nogmaals heel veel plezier van jullie stoere MINI, geniet er van!